http://beautytalk.be/maak-je-lichaam-zomerklaar/

Ben jij al klaar voor de zomer?

Ben jij er al klaar voor om in je bikini op het strand rond te huppelen? Of ben je juist blij dat je nog een paar maandjes hebt voordat het strandseizoen écht begint? Voor mij geldt het laatste.. Ik moet er namelijk nog wel even aan trekken voordat ik zelfverzekerd in een bikini kan rondlopen. En de tijd begint al aardig te dringen, aangezien de lente al een paar mooie warme dagen heeft gehad.

De stress van de zomer staat dus alweer op de deur te bonken. Die bikini moet straks namelijk weer gedragen worden. Tijdens de winterdagen kon je je nog lekker verstoppen in warme truien maar hoe mooier het weer, hoe lichter de kleding.. Straks kun je die lovehandles dus ook niet meer in je hoge strakke spijkerbroek wegstoppen of je buikje verbergen achter een wijd shirt.

http://beautytalk.be/maak-je-lichaam-zomerklaar/
http://beautytalk.be

Nee, straks staan we met z’n allen weer open en bloot op het strand waarbij alles zichtbaar is. En die felle zomerzon maakt het er vaak niet beter op. Die wijst je al snel op ongewenste vetrolletjes en een niet al te strak lichaam waar je je nou niet bepaald zelfverzekerder door gaat voelen.

Dit jaar wil ik het dan ook eens anders gaan aanpakken om ‘bikiniproof’ te worden. Daarom ben ik gestart met een Gewichtsprogramma. Hierbij ga ik een aantal maaltijden per dag vervangen voor een maaltijd shake. Deze shake bevat meer vitamine A dan een mango, meer vitamine C dan een banaan, meer eiwit dan 60 gram kip, meer vezels dan 50 gram broccoli, meer calcium dan 200 gram yoghurt en meer ijzer dan 115 gram bonen. Dat is een hele waslijst hé? En met dit alles krijg je maar zo’n 220 calorieën binnen (hier is de 250 ml magere melk in meegerekend)! Mijn eerste indruk van het product is dan ook erg positief. Probeer namelijk maar eens een ontbijtje in elkaar te flansen met dezelfde hoeveelheid aan voedingstoffen en calorieën. Dat gaat mij niet lukken, denk ik..

Naast deze shake ga ik ook gebruik maken van voedingssupplementen. Ondanks het feit dat ik gezond eet (dat was je vast al wel eens opgevallen;)) voel ik me soms wat moe en futloos. De kans is groot dat dit komt door een tekort aan één of meerdere essentiële voedingsstoffen. Nu zul je je vast afvragen hoe dit in hemelsnaam mogelijk is. Als je gezond eet, krijg je deze voedingsstoffen toch gewoon binnen?

http://www.njam.tv/
http://www.njam.tv/

Niets is minder waar.. Onze voeding bevat namelijk allang niet meer dezelfde vitaminen en mineralen als vroeger. Dus zelfs met een super de duper gezond voedingspatroon kun je hier tekorten oplopen. Een vergelijking met de voedingswaarde in 1975 en nu laat zien dat de hoeveelheid vitamine C in bijvoorbeeld een broccoli met maar liefst 84% gedaald is. En bij een witlof is dit zelfs 100%.. Als dit zo doorgaat, zitten er straks helemaal geen vitamines en mineralen meer in onze voeding. Dit is dan ook de reden dat ik gestart ben met het slikken van Multivitaminen.

Ook ben ik gestart met het slikken van vezels in de vorm van supplementen. Hiervan krijgen we met z’n allen ook (veel) te weinig binnen en dat is echt hartstikke zonde. Vezels vormen namelijk een ontzettend belangrijke voedingstof voor gezonde darmen, en dus voor een gezond lichaam. Je merkt vrijwel meteen resultaat als je voldoende vezels binnenkrijgt. Je gaat je hierdoor al snel fitter en gezonder voelen.

En natuurlijk weet ik wel dat deze supplementen geen wondermiddelen zijn. Ik snap ook wel dat je bij het slikken hiervan niet ineens het Beyconé lichaam krijgt die je altijd al gewild hebt. Ik gebruik ze dan ook ter ondersteuning van mijn gezonde levensstijl. Ik blijf namelijk gewoon lekker sporten en daarnaast blijf ik genieten van mijn lekkere en gezonde eten.

gewichtsprogramma

Toch ben ik wel heel erg benieuwd wat deze producten mij gaan brengen. Vandaag heb ik de eerste supplementen geslikt en mijn eerste shake gehad. Deze was tot mijn verbazing echt heel erg lekker! Ik kan er zeker wel mee leven om daar meer van te drinken en kan dan ook niet wachten om er mee te gaan variëren (denk aan het toevoegen van verschillende soorten fruit of bijvoorbeeld kwark of yoghurt).

Ik zal jullie de komende tijd op de hoogte houden van mijn veranderingen in mijn levensstijl. Ben je nou benieuwd welke producten ik precies gebruik, en zie je het zelf ook wel zitten om met zo’n gewichtsprogramma te starten? Plaats dan gerust een berichtje hieronder of neem contact met me op via het kopje ‘contact’ in de menubalk.

Ontvang direct mijn nieuwste blogs in je email

 

 

Deel dit!

2 gedachten over “Ben jij al klaar voor de zomer?”

  1. Nu ben ik wel heel benieuwd welke producten je gebruikt en heb je niet na een tijdje dat je moe en futloos word omdat je alleen maar shakes binnen krijgt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *