About Lifestylemaris

About me –

Ik zal me even kort voorstellen: Ik ben Marissa , 26 jaar, afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Medewerker en kom uit Groningen. Op het moment reis ik samen met vriendlief de wereld over waar ik veel nieuwe mensen ontmoet die me inspireren, nieuwe smaken ontdek en andere eetculturen leer kennen. Aangezien ik echt óntzettend gek op eten ben wil ik deze inspiratie in combinatie met een gezonde lifestyle met jullie delen!

Healthy lifestyle –

Een aantal jaar geleden ben ik totaal een andere weg ingeslagen op het gebied van eten. Dit was een hele zoektocht waarbij ik soms ietwat doorgeslagen ben. Van het skippen van bepaalde macronutriënten, e-nummers, gluten, (slechte) vetten, suikers en alcohol tot aan cheatdays, bingen en ontzettend veel sporten zowel cardio als krachttraining. Ondanks dat ik bijna daar was waar ik wilde zijn, merkte ik dat ik niet gelukkig was. Het was nooit genoeg. Ik kon nergens meer écht van genieten. Gelukkig heb ik tijdens het reizen ingezien dat het leven om meer draait dan alleen voeding en sporten. Hierdoor heb ik de balans weer teruggevonden en geniet iedere dag volop.

Lifestylemaris –

Doordat ik zo geïnspireerd ben geraakt door voeding en sport ben ik met de studie gewichtsconsulent gestart. Ook heb ik een tijdje als welzijnscoach bij Herbalife gewerkt. Omdat ik mijn droomreis samen met mijn vriend wilde waarmaken, heb ik deze studie tijdelijk stopgezet. Dit neemt mijn passie voor eten niet weg aangezien ik hier echt van houd. Ik doe eigenlijk niks liever haha.

Ik wil jullie nog steeds graag inspireren om zo voedzaam en lekker mogelijk te eten door recepten te delen die vol van smaak maar ook eenvoudig te bereiden zijn. Je kunt dus posts verwachten met veel lekkers waar jullie hopelijk ook blij van worden

Heb je verder nog vragen? Laat dan gerust een berichtje achter.

Liefs,

Marissa

Ontvang direct mijn nieuwste blogs in je email

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *