Gezonde wrap

Wrap met geitenkaas en avocado

Wraps.. Ik ben er echt gek op! Je kunt namelijk zoveel variëren met deze dunne pannenkoekjes. Een Mexicaans hoedje van maïs en bonen, een Italiaanse draai met pesto en prosciutto ham of een gewoon simpele combi van roomkaas en zalm. Één voor één heerlijke combinaties en vaak nog eens ‘gezond’ ook (ligt uiteraard aan de gekozen topping..)

Gezonde wrap

 

Als ik een pak met wraps aangebroken heb liggen, duik ik meestal de koelkast in opzoek naar restjes die op moeten. En vaak kom ik op deze manier tot de lekkerste belegde combi’s.

Zo ben ik ook tot deze wrap met geitenkaas en avocado gekomen. Ik had hem in de avond klaargemaakt voor de volgende dag op het werk. En OMG wat was ie lekker! Ik durfde amper met mijn collega’s te delen hoe heerlijk ik mijn eigen lunch vond. Dat kan namelijk nogal gek overkomen aangezien ik het zelf klaargemaakt heb.. En stel je voor dat ze een hapje wilden proeven, dan was er minder voor mij overgebleven..

Dus heb ik stilletjes met volle teugen genoten van deze heerlijke wrap met geitenkaas. Omdat ik toch altijd wel benieuwd ben wat anderen ervan vinden, heb ik er vandaag eentje klaargemaakt voor vriendlief en stiekem in zijn tas gestopt voor mee naar het werk. Ik wacht op dit moment dus op een appje wat ie er van vindt.. Ook al ben ik er van overtuigd dat ie ervan gaat smullen!

Ingrediënten voor wrap met geitenkaas:
( voor een persoon)
• 1 wrap (volkoren)
• 1,5 rondje zachte geitenkaas
• ¼ van een avocado
• 2 plakjes gedroogde ham
• 1 tl. Pesto (of meer naar smaak)
• Handje rucola of veldsla

Wat te doen:
Smeer de geitenkaas uit over de wrap.

Snijd de avocado in stukjes en prak deze een beetje fijn met een vork. Verdeel het over de uitgesmeerde geitenkaas.

Leg hier de plakjes gedroogde ham op en smeer daar de pesto over uit.

Maak af met een handje rucola en rollen maar. Geniet ervan!

Ontvang direct mijn nieuwste blogs in je email

 

 

Deel dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *